Frossle.com
Få ett sminkkit för 0kr!
Vinn 25.000 kr att shoppa för!
Underkläder.se
Få ett par trosor för 0 kr
Bodyguard.nu
Playman.se
Gratisspotify.se
ishop.nu
Barnstrumpor för 0 kr!
SoChic.se
BidRivals
Gratisbio.se
Använder Blogger.
onsdag 15 december 2010
Njut av dessa underbara bilder! Själv sitter jag och dreglar=/





Så himla läckert och gudomligt gott, vilken syn för ögat!! Choklad som bara väller fram i en oändlig ström, en riktig dröm för alla chokladälskare!!!!!


Doppa färska jordgubbar, ananas, vindruvor, banan och marshmallows. Slurp!!! Färsk frukt och
choklad är en oslagbar kombination, skulle nog kunna leva på det=)




En klockren julklapp!!! Enkel att använda, enkel att rengöra, snygg att se på. Finns att köpa hos Coolstuff





Visste ni att Choklad innehåller koffein, theobromin och fenyletylamin som gör dig pigg, glad
och kåt! Förmodligen tacksam oxå...;)
måndag 13 december 2010

jag behöver bli en så där 150 år gammal om jag ska hinna göra allt det jag vill göra och uppleva innan jag trillar av pinn. Vad är det DU vill ha gjort innan dina dagar är räknade? Har du funderat på det? Eller lever du bara och tar det som kommer i din väg?? Det finns en bok som jag vill rekommendera, som heter 100 saker att göra innan du dör. Det är ingen dum idé, att skriva en lista på vad man är nyfiken på, vad man skulle vilja uppleva, göra och åstadkomma.



Man behöver ju inte vara så drastisk att göra en lista tills man dör, men det är ingen dum idé att göra en årslista. Detta vill jag ha upplevt innan året är slut. Det är kanske det vi ska göra till nyår, istället för att lova oss själva bättring och år efter år ge nya löften som vi till 90% bryter redan i februari....



Vad vill DU uppleva/åstadkomma/göra 2011? Skriv en lista - och sedan nästa år vid den här tiden - ta fram din lista och kryssa det som blivit som du önskat:-) Chansen är alltid 100% större att vi kommer dit vi vill, eller i alla fall i närheten till en början, inom alla områden - om vi tar ut en riktning, istället för att bara låta livet likt vågorna - bara skölja in oss mot land - och sedan dra oss med ut igen...






Ha en fortsatt trevlig Lucia kväll
fredag 10 december 2010


Länge har jag sagt ”jag borde komma igång med träningen”. Men jag har inte haft någon motivation alls. Motivationen har funnits där ibland, men bara korta stunder. Jag har tittat på löparbandet några gånger och även gått fram till det. En och annan promenad har väl hänt. Men ingen regelbundenhet alls. Hur hittar jag motivation igen? Hur ska jag lyckas känna glädjen av att springa igen? Jag har ingen pepp inombords och det är ingen som peppar mig heller. Så det är enkelt att låta bli att träna nu.
Jag önskar mig lite motivation i julklapp. Snälla tomten, jag har dessutom varit ganska snäll i år….







Så snälla tomten, kan man få motivation i julklapp!!!








Skrattar lika mycket varje gång jag ser denna underbara film!! Herreguuu! vilken julafton...asg!

torsdag 9 december 2010


-En vuxen kvinna är billigare att dejta. En yngre kvinna kostar minst 12 öl, medans en vuxen kvinna vill ligga med dig redan efter en kopp te.


-En vuxen kvinna kommer aldrig att anklaga dig för att du utnyttjar henne. Hon utnyttjar dig.


-Vuxna kvinnor är mer ärliga. Vuxna kvinnor kommer att säga att du är ett svin om du uppför dig som ett. En yngre kvinna säger ingenting, för tänk om du skulle göra slut för att hon säger fel saker...


-Vuxna kvinnor tar inte över dina vänner och dina intressen. De har egna vänner och intressen.


-Vuxna kvinnor är synska. Du behöver aldrig komma och erkänna att du har gjort något galet. Det vet de redan.


-Vuxna kvinnor är erfarna. De vet att efter 12 öl kan det vara lite vanskligt 'att få upp den'. Yngre kvinnor behöver lite mer tid att förstå det och du får använda resten av natten till att massera hennes ego med komplimanger.


-Vuxna kvinnor kommer aldrig att anklaga dig for att stjäla de bästa åren av hennes liv. De har någon annan redan stulit!


-Ja, jag hyllar kvinnor över 30 av många orsaker. Dessvärre kan inte detta sägas om männen.... För varje vacker, smart, sexig kvinna över 30 , finner vi en skallig, småfet typ som sliter ut sig med en eller annan 20 -årig servitris.


-Och till alla de män som säger: 'Varför köpa hela kon när man kan få mjölken gratis'...


Här kommer en liten uppdatering: -Nu för tiden är hela 80 % av alla kvinnor emot äktenskap.
Varför?


-För det är inte värt att köpa hela grisen, bara för att få en liten korv....





måndag 6 december 2010
Plastikkirurgi blir allt vanligare. Man reagerar inte längre om någon i bekantskapskretsen fixar till något. Jag kan inte annat än tycka att det är upp till var och en så länge man går in i det med öppna ögon och kalkylerad risk innan kirurgen lägger första snittet.





Amerikanske Dennis Avner däremot, han hade nog inte riktigt tänkt till den morgon han gick till sin kirurg och bad om det här resultatet...


Han bestämde sig för att han ville se ut som en tiger. Jag får ju ge honom en eloge, det är ju väldigt likt...Men stackarn, vad tänkte han på?


Idag innehar han i alla fall världsrekordet för flest förändringar i människokroppens anatomi.
Bland annat har han tatuerat såväl kropp som ansikte, flyttat hårfästet, opererat in implantat i huden för att kunna fästa morrhår, lagt in implantat under ögonbryn, panna och näsa för att ändra ansiktsformen. Omfattande nedslipning av tänder, kluvit överläppen, opererat in implantat för framtida tigeröron osv osv...



Måste vara svårt att hitta en passande hane eller hona? Eller kanske inte, det finns bra mycket konstigt folk... Jocelyn Wildenstein kanske kan vara nå´t?









Mjaoooo!!

fredag 3 december 2010
Såg dom här söta väggljusstakarna idag i en butik. kunde inte låta bli att köpa dom! "Kärleken övervinner allt" Visst är det så....om det är äkta kärlek förstås=)
Så här fint blev det när dom kom upp på plats.




Tacksamma människor mår bättre och lyckas bättre i livet. Men hur får man en gnällspik att känna tacksamhet?




Forskningsresultat inom positiv psykologi visar att människor som är positiva och känner tacksamhet i vardagen lever längre, har bättre självkänsla och lyckligare relationer. De visar mer sällan tecken på depression eller ångest, hanterar stress bättre och har bättre hälsa. Glada människor presterar bättre, tjänar bättre och mår också bättre på sin arbetsplats. Människor som känner tacksamhet och inte gärna gnäller i onödan blir dessutom bemötta på ett bättre sätt av andra människor, eftersom de gör andra på gott humör. De är också mer kreativa och öppna för förändringar och nya intryck.


Men hur ofta känner vi tacksamhet så där spontant? Många har det materiellt sett bra men gnäller ändå. Vi är visserligen bra på att visa tacksamhet inför livet eller mot andra människor om det hänt något allvarligt eller efter en livskris. Men när livet rullar på som vanligt, varför jubla över det självklara då?- Människan har egentligen inte svårt för att se ljuspunkterna i sin vardag men vi gör det alltför sällan eftersom det krävs mer energi för att få hjärnan att koppla om och tänka positivt.


Felet många gör i vardagen är att satsa för mycket krut på ett område i livet, som jobb och skola och därmed prioritera ned relationer, hälsa och fritid.- Att säga, jag har inte tid att motionera för skolan/jobb tar för mycket tid, är en väldigt kortsiktig strategi eftersom man begränsar roliga aktiviteter i sitt övriga liv. Men det tar faktiskt bara fem minuter att få till en känsla av att du gör något för ditt välbefinnande.


Det krävs en större ansträngning att känna tacksamhet än tvärtom, är det värt besväret.-Människan är egentligen förprogrammerad till att se hinder och besvär för att kunna överleva på bästa sättet. Det häftiga är att alla kan tänka om, se saker från ett annat perspektiv och må bättre, genom träning. Gör du bra saker för dig själv växer positiva känslor fram, vilket skapar en positiv spiral av ökat välbefinnande.



Tacksamhet är alltså själva nyckeln till att känna ett större lugn och välbefinnande i vardagen.

Summa sidvisningar

Du!!! De vore förstås väldigt trevligt om du ville skriva en kommentar=)

About Me

Min bilder
Hella
Fnittrig pingla som brinner för kläder och inredning. Lever på hoppet om att alla mina drömmar ska bli verklighet=)
Visa hela min profil
Blossip

About this blog