Frossle.com
Få ett sminkkit för 0kr!
Vinn 25.000 kr att shoppa för!
Underkläder.se
Få ett par trosor för 0 kr
Bodyguard.nu
Playman.se
Gratisspotify.se
ishop.nu
Barnstrumpor för 0 kr!
SoChic.se
BidRivals
Gratisbio.se
Använder Blogger.
fredag 18 februari 2011
Något som aldrig leder oss någon vart, är att ångra något vi gjort - utan att lära oss något av det! Vi kan ju aldrig göra något gjort - ogjort! Det enda vi kan göra - är att påverka det vi har framför oss och göra DET till något vi inte ångrar....




Att bara ångra sig, men fortsätta att göra de saker och tänka på det sätt som från början gjorde att vi fick det oönskade resultatet som vi nu ångrar, leder oss aldrig framåt.





Har du något som du ångrar - tänk igenom vad du kan lära dig av detta/vad du har lärt dig av detta och tänk sedan hur du kan göra om en liknande situation dyker upp i ditt liv, så du slipper få samma resultat igen. Då har du gjort en aktiv handling, som kommer att leda dig till andra resultat. Har du fortfarande ånger i kroppen, då bör du fundera på om den känslan hänger kvar, för att du inte kan förlåta dig själv för vad du gjort/hur du tänkt.



Då är min fråga till dig - har du lika svårt att förlåta andra som gjort fel, men som sedan ångrar vad de gjort? Kan du förlåta andra? Det är faktiskt en av de största sakerna vi har att lära oss i livet - att förlåta. Framförallt någon som ångrar sig. Detta gäller även dig själv..... Fastna inte i ånger - bli medveten och skapa saker som du inte ångrar istället! Och blir det ändå fel - lär av det och gå vidare!





3 kommentarer:

MyzaaN sa...

Bra skrivit, verkligen tänk värt!

Simon sa...

Håller med dig. Glad påsk!

Mikael sa...

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Skicka en kommentar

Summa sidvisningar

Du!!! De vore förstås väldigt trevligt om du ville skriva en kommentar=)

About Me

Min bilder
Hella
Fnittrig pingla som brinner för kläder och inredning. Lever på hoppet om att alla mina drömmar ska bli verklighet=)
Visa hela min profil
Blossip

About this blog